Skip to main content

Laadoplossingen

De beste keuze voor uw laadgemak

Wanneer u een elektrische of hybride auto rijdt, dan wilt u natuurlijk ook zorgeloos kunnen rijden. Mobilitics is expert op het gebied van laadoplossingen. Met onze laadoplossingen hoeft u niet bang te zijn dat u zonder stroom komt te staan. Wij verzorgen laadoplossingen voor thuis, op het werk én onderweg door middel van onze laadpalen en de Mobilitics laadpas.

Laadpalen

Mobilitics biedt verschillende type laadpalen aan waarmee wij voorzien in elke laadpaal behoefte. Of u nu thuis wilt laden, op het werk of op een openbare parkeerplaats, Mobilitics helpt u bij het plaatsen van laadpalen. Onze laadpalen kunt u kopen, huren of meeleasen met uw auto. Bovendien is de laadpaal altijd inclusief installatie, zodat u er zeker van bent dat uw laadpaal goed en veilig is geïnstalleerd.

Laadpas

Met de laadpas van Mobilitics hoeft u nooit meer bang te zijn dat u onderweg zonder stroom komt te staan. U kunt namelijk met onze laadpas bij meer dan 400.000 publieke laadpunten in zowel Nederland als Europa terecht. Wanneer u een laadpaal van Mobilitics afneemt dan ontvangt u een gratis laadpas. Zo kunt u altijd overal laden!

Waarom een laadoplossing van Mobilitics

  • Totaal oplossing: Mobilitics biedt zowel laadpalen als laadpassen. Zo bieden wij een totaal oplossing op het gebied van laden van elektrische en hybride auto’s.
  • Veel laadpunten: Door ons grote netwerk kunt u met de laadpas van Mobilitics bij meer dan 400.000 publieke laadpunten in Nederland en Europa laden.
  • Kwaliteit: Onze laadpalen zijn betrouwbaar en veilig en kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Meer weten over onze laadoplossingen?

Wilt u meer weten over onze laadoplossingen voor elektrische en hybride auto’s? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Mobilitics

Waarom kiezen voor ons?

  • Heldere keuze uit betaalbare laadstations
  • Laadstations kunnen snel geleverd en geïnstalleerd worden
  • U krijgt er een gratis laadpas bij die geschikt is voor meer dan 400.000 laadpunten in Nederland en Europa
  • Installatie vindt plaats door een professionele gecertificeerde installateur
  • Uw thuisverbruik wordt verrekend met uw werkgever of uw eigen zaak

Stappenplan voor de aanvraag van uw laadpaal

Online aanvraag

Geef aan welke elektrische auto je rijdt en wat je behoeftes zijn.

Adviesgesprek

We geven je persoonlijk advies op basis van jouw wensen.

Persoonlijke offerte

Je ontvangt een offerte waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Voorbereiding

We bellen u en we spreken de installatie tot in de puntjes door.

Installeren en laden

We plaatsen je laadpaal, zodra alles werkt kunt u direct laden!

Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijke, functionele en optimale cookies op onze website.