Skip to main content

Mobilitics, expert op het gebied van laadoplossingen

Wanneer u thuis, op het werk of onderweg uw auto wilt laden, voorziet Mobilitics u graag van een laadoplossing die voldoet aan uw behoefte. Of het gaat om een laadpaal of laadpas, wij geven u advies en verzorgen altijd de installatie van de laadpaal. Zo bent u verzekerd dat uw laadpaal goed en veilig is geïnstalleerd.

De laadpalen van Mobilitics zijn geschikt voor thuis laden, maar ook zeer geschikt voor het laden op een bedrijfslocatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het thuisverbruik te verrekenen met uw bedrijf. Wilt u de aanschaf van de laadpaal mee leasen met uw elektrische of hybride auto? Ook dat is mogelijk via Mobilitics.

Bij uw laadpaal krijgt u altijd een gratis laadpas, die geschikt is voor meer dan 651.000 laadpunten in Nederland en Europa. Via onze configurator kunt u gemakkelijk in 3 stappen uw wensen kenbaar maken en stelt Mobilitics een persoonlijke en vrijblijvende offerte op. 

Mobilitics?

Waarom kiezen voor ons?

Heldere keuze uit betaalbare laadstations

Laadstations kunnen snel geleverd en geïnstalleerd worden

U krijgt er een gratis laadpas bij die geschikt is voor meer dan 651.000 laadpunten in Nederland en Europa

Installatie vindt plaats door een professionele gecertificeerde installateur

Uw thuisverbruik wordt verrekend met uw werkgever of uw eigen zaak

Het laden van een elektrische of hybride auto is voor veel mensen een reden om niet te kiezen voor een elektrische of hybride auto. Wanneer er voldoende laadpalen in uw omgeving zijn dan wordt het een stuk aantrekkelijker om elektrisch te gaan rijden. U kunt uw elektrische auto dan makkelijk opladen wanneer u thuis bent of juist wanneer u aan het werk bent. Mobilitics is expert op het gebied van laadpalen en laadoplossingen en helpt u graag bij het plaatsen van laadpalen in uw omgeving!

Laadpaal thuis

Een laadpaal voor thuis zorgt voor comfort en gemak. U kunt uw elektrische auto opladen wanneer u thuis bent en kunt de volgende dag meteen vanaf uw eigen oprit weer met een opgeladen auto de weg op. U hoeft dus niet meer om de hoek te parkeren omdat daar een parkeervak met een laadpaal staat. De laadpalen van Mobilitics kunt u zowel kopen als huren. Hierdoor bepaalt u zelf de investering.

Meer over laadpaal thuis

 

Tariefwijziging thuisladen

Om uw thuislaadtarief aan te passen en op de hoogte te blijven van de recente tariefwijzigingen, nodigen we u uit om door te klikken naar onze speciale tariefwijzigingspagina. Hier kunt u snel en eenvoudig uw tarief wijzigen. We willen u er echter aan herinneren dat deze wijzigingen niet met terugwerkende kracht worden toegepast. Uw nieuwe tarief zal binnen 5 werkdagen worden verwerkt en zal zichtbaar zijn op uw eerste factuur na de aanpassing. Klik hier om naar de tariefwijzigingspagina te gaan en uw tarief aan te passen.

Laadpaal voor uw bedrijf

Een laadpaal voor uw bedrijf stimuleert uw werknemers om elektrisch te gaan rijden. Dit is beter voor het milieu en hiermee bespaart u op de reiskosten van uw werknemers. Mobilitics biedt kwalitatieve laadpalen waardoor ze zeer geschikt zijn voor het laden op een wagenpark. Hier wordt vaak meer gevraagd van een laadpaal dan een laadpaal aan huis. Bovendien bieden wij ook onderhoudsabonnementen aan voor de laadpalen, zodat ze in topconditie blijven.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het thuisverbruik te verrekenen met uw bedrijf. Ook ontvangt u een gratis laadpas voor uw werknemers zodat ze ook onderweg kunnen laden.

Laadpaal meeleasen?

Een laadpaal meeleasen met uw elektrische of hybride auto? Dat kan bij Mobilitics. Door de laadpaal en auto samen te leasen weet u precies wat u maandelijks kwijt bent aan uw elektrische of hybride auto en profiteert u van maximaal gemak.

Laadpaal installatie

Onze laadpalen worden altijd door ons gemonteerd. De installatie wordt uitgevoerd door professionele gecertificeerde installateurs. Zo bent u zeker van de kwaliteit van de installatie.

Zodra wij akkoord van u hebben, nemen we binnen twee dagen contact met u op. Er wordt dan met u afgesproken wanneer u de laadoplossing kunt verwachten en wanneer de installatie plaats zal vinden. Deze twee afspraken zullen plaatsvinden op de door u gewenste dagen. Voor de installatie van het laadstation bieden we een standaardpakket aan, deze bevat de volgende onderdelen:

Laadpaal inclusief laadpas 

Onze laadpalen worden altijd inclusief laadpas geleverd. Met de laadpas van Mobilitics kunt u onderweg uw auto laden bij meer dan 651.000 laadstations in Nederland én Europa. Zo kunt u altijd overal laden en komt u nooit zonder stroom te staan. De laadpas is gratis in combinatie met een laadpaal. Voor iedere laadsessie betaalt u een starttarief of u kiest voor een voordelig laadabonnement.

Onze type laadpalen

Mobilitics biedt twee type laadstations aan van Alfen, namelijk de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-Line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22 kWh zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten. Deze laadpalen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden zodat uw auto snel is opgeladen. Ze kunnen worden aangesloten op elk willekeurig OCPP-managementsysteem.

De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Bovendien kunnen ze reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Alfen Eve Single Pro-line laadpaal

Een compact, enkel oplaadcontact met geavanceerde slimme functies voor zakelijk en huiselijk gebruik.

Met een compact ontwerp zonder afbreuk te doen aan de slimme functies van Alfen is de Eve Single Pro-line geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of op een paal worden gemonteerd. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en de MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via GPRS/ethernet met gegevens beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.

Eve Double Pro-line

Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume

De Eve Double Pro-line is Alfen's vlaggenschip voor slimme oplossingen voor semi-openbare ruimten, zoals bedrijven en supermarkten. De robuuste behuizing is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers en kan aan een muur of op een paal worden gemonteerd. Hij bevat twee oplaadcontacten die beide zijn voorzien van optionele load balancing. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via GPRS/ethernet met gegevens beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.

Kosten laadpaal

De kosten die u betaalt voor een laadpaal hangen af van uw wensen. U kunt namelijk zelf uw laadpaal samenstellen bij Mobilitics. Zo kunnen we onze laadoplossingen afstemmen op uw wensen en behoeften. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een data- en onderhoudsabonnement af te sluiten bij uw laadpaal.

Meer over de kosten voor een laadpaal

Contactformulier

Stappenplan voor de aanvraag van uw laadpaal

Online aanvraag

Geef aan welke elektrische auto je rijdt en wat je behoeftes zijn.

Adviesgesprek

We geven je persoonlijk advies op basis van jouw wensen.

Persoonlijke offerte

Je ontvangt een offerte waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Voorbereiding

We bellen u en spreken de installatie tot in de puntjes door.

Installeren en laden

We plaatsen je laadpaal, zodra alles werkt kunt u direct laden!

Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijke, functionele en optimale cookies op onze website.