Skip to main content

Met de Mobilitics laadpas bent u er zeker van dat u altijd en overal uw elektrische auto kunt opladen. Het is van belang dat u uw auto kunt opladen wanneer u thuis of op uw werk bent, maar ook wanneer u onderweg bent. De laadpas van Mobilitics biedt hierin de uitkomst door ons grote netwerk dat bestaat uit meer dan 651.000 laadpunten in Nederland en Europa.

De laadpas van Mobilitics

Met de laadpas van Mobilitics kunt u bij meer dan 651.000 laadstations in het binnen- en buitenland laden. Onze laadpassen worden zowel zakelijk als privé aangeboden. Zo kunt u als werkgever uw werknemers stimuleren om op een duurzame manier te reizen. Maar kunt u ook als een particuliere rijder genieten van het gemak van een laadpas.

Laadpas Europa

Met de laadpas van Mobilitics kunt u niet alleen bij laadstations in Nederland terecht, maar in heel Europa. Wanneer u een langere rit door Europa wilt maken dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het laden. Met de laadpas van Mobilitics kunt u dus zorgeloos op reis, zowel in Nederland als in het buitenland.

Kosten laden met laadpas

Wanneer u kiest voor een laadpas van Mobilitics dan kunt u kiezen voor een laadpas met of zonder abonnement. Wanneer u kiest voor een laadpas met abonnement betaalt u een vast bedrag per maand waarvoor u kosteloos ongelimiteerd kunt laden. Bij de keuze voor een laadpas zonder abonnement betaalt u iedere laadsessie een vast starttarief.

Vraag een laadpas aan

Wilt u een laadpas van Mobilitics aanvragen? Doorloop dan de stappen in onze configurator en we sturen hem zo spoedig mogelijk naar u op!

Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijke, functionele en optimale cookies op onze website.