Laadpalen

Het laden van een elektrische of hybride auto is voor veel mensen een reden om niet te kiezen voor een elektrische of hybride auto. Wanneer er voldoende laadpalen in uw omgeving zijn dan wordt het een stuk aantrekkelijker om elektrisch te gaan rijden. U kunt uw elektrische auto dan makkelijk opladen wanneer u thuis bent of juist wanneer u aan het werk bent. Mobilitics is expert op het gebied van laadpalen en laadoplossingen en helpt u graag bij het plaatsen van laadpalen in uw omgeving!

Vraag een laadpaal aan

Ruime keuze

Betaalbare laadstations

Inclusief installatie

Gratis laadpas

Laadpaal thuis

Een laadpaal voor thuis zorgt voor comfort en gemak. U kunt uw elektrische auto opladen wanneer u thuis bent en kunt de volgende dag meteen vanaf uw eigen oprit weer met een opgeladen auto de weg op. U hoeft dus niet meer om de hoek te parkeren omdat daar een parkeervak met een laadpaal staat. De laadpalen van Mobilitics kunt u zowel kopen als huren. Hierdoor bepaalt u zelf de investering.

Meer over een laadpaal thuis

Laadpaal thuis - Mobilitics
Laadpaal bedrijf - Mobilitics

Laadpaal voor uw bedrijf

Een laadpaal voor uw bedrijf stimuleert uw werknemers om elektrisch te gaan rijden. Dit is beter voor het milieu en hiermee bespaart u op de reiskosten van uw werknemers. Mobilitics biedt kwalitatieve laadpalen waardoor ze zeer geschikt zijn voor het laden op een wagenpark. Hier wordt vaak meer gevraagd van een laadpaal dan een laadpaal aan huis. Bovendien bieden wij ook onderhoudsabonnementen aan voor de laadpalen, zodat ze in topconditie blijven.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het thuisverbruik te verrekenen met uw bedrijf. Ook ontvangt u een gratis laadpas voor uw werknemers zodat ze ook onderweg kunnen laden.

Vraag een laadpaal aan voor uw bedrijf

Laadpaal huren

Wilt u een laadpunt laten installeren, maar niet in een keer een grote uitgave doen? Het is ook mogelijk om onze laadpalen te huren. U betaalt dan een vast bedrag per maand voor uw laadpaal en het onderhoud aan uw laadpaal.

Laadpaal meeleasen?

Een laadpaal meeleasen met uw elektrische of hybride auto? Dat kan bij Mobilitics. Door de laadpaal en auto samen te leasen weet u precies wat u maandelijks kwijt bent aan uw elektrische of hybride auto en profiteert u van maximaal gemak.

Laadpaal installatie

Onze laadpalen worden altijd door ons gemonteerd. De installatie wordt uitgevoerd door professionele gecertificeerde installateurs. Zo bent u zeker van de kwaliteit van de installatie.

Zodra wij akkoord van u hebben, nemen we binnen twee dagen contact met u op. Er wordt dan met u afgesproken wanneer u de laadoplossing kunt verwachten en wanneer de installatie plaats zal vinden. Deze twee afspraken zullen plaatsvinden op de door u gewenste dagen. Voor de installatie van het laadstation bieden we een standaardpakket aan, deze bevat de volgende onderdelen:

  Eve Single Pro-line 11kW installatie aan de wand
  Uitbreiding meterkast voor extra groep
  Tot 7 meter kabel
  Tot 1 meter graafwerk
  1 muurdoorboring
  Werkzaamheden
  Voorrijkosten

Onze type laadpalen

Mobilitics biedt twee type laadstations aan van Alfen, namelijk de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-Line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22 kWh zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten. Deze laadpalen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden zodat uw auto snel is opgeladen. Ze kunnen worden aangesloten op elk willekeurig OCPP-managementsysteem.

De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Bovendien kunnen ze reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Vraag een offerte aan

Alfen laadpalen - Mobilitics

Laadpaal inclusief laadpas 

Onze laadpalen worden altijd inclusief laadpas geleverd. Met de laadpas van Mobilitics kunt u onderweg uw auto laden bij meer dan 150.000 laadstations in Nederland én Europa. Zo kunt u altijd overal laden en komt u nooit zonder stroom te staan. De laadpas is gratis in combinatie met een laadpaal. Voor iedere laadsessie betaalt u een starttarief of u kiest voor een voordelig laadabonnement

Meer over de laadpas

Alfen Eve Single Pro-line laadpaal

Een compact, enkel oplaadcontact met geavanceerde slimme functies voor zakelijk en huiselijk gebruik.

Met een compact ontwerp zonder afbreuk te doen aan de slimme functies van Alfen is de Eve Single Pro-line geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of op een paal worden gemonteerd. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en de MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via GPRS/ethernet met gegevens beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.

Alfen Eve Single Pro-line laadpaal - Mobilitics

 Zeer kleine moderne behuizing
 Laadvermogen 3,7kW tot en met 22kW
 Stopcontact of vaste kabel van 5 of 8 meter
 Vaste kabel type 1 of 2 (type 2 stekkerhouder geïntegreerd)
 Montage aan de wand of losstaand met optionele montagepaal
 Dynamisch loadbalancen mogelijk door samenwerking met slimme meter
 Full colour 3,5" kleurendisplay
 Inclusief RFID-kaartlezer
 Display configureerbaar in verschillende talen
 Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom
 Aanmelden met laadpas
 Plug & Charge
 Nederlands topmerk met Europese A-kwaliteit: een solide en hoogwaardig product

Eve Double Pro-line

Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume

De Eve Double Pro-line is Alfen's vlaggenschip voor slimme oplossingen voor semi-openbare ruimten, zoals bedrijven en supermarkten. De robuuste behuizing is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers en kan aan een muur of op een paal worden gemonteerd. Hij bevat twee oplaadcontacten die beide zijn voorzien van optionele load balancing. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via GPRS/ethernet met gegevens beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.

Alfen Eve Double Pro-line laadpaal - Mobilitics

 Laadvermogen 3,7kW tot en met 22kW
 Twee stopcontacten
 Montage aan de wand zonder extra wandbeugel of losstaand met optionele montagepaal
 Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom
 Vier duidelijke LED-iconen voor de laadstatus
 Display configureerbaar in meerdere talen
 Aanmelden met laadpas
 Plug & Charge
 Voldoet aan alle relevante normen en heeft aardlekschakelaars die beschermen tegen lekstromen
 DC detectie
 Nederlands topmerk met Europese A-kwaliteit: een solide en hoogwaardig product
 Eenvoudig te configureren

Kosten laadpaal

De kosten die u betaalt voor een laadpaal hangen af van uw wensen. U kunt namelijk zelf uw laadpaal samenstellen bij Mobilitics. Zo kunnen we onze laadoplossingen afstemmen op uw wensen en behoeften. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een data- en onderhoudsabonnement af te sluiten bij uw laadpaal.

Meer over de kosten van een laadpaal

Waarom een laadpaal van Mobilitics?

  Laadoplossing op maat: Wij bieden op maat gemaakte laadoplossingen waardoor er altijd wel een is die bij u past.

  Inclusief laadpas: U ontvangt een gratis laadpas waarmee u gebruik kunt maken van meer dan 100.000 oplaadpunten in binnen en buitenland.

  Installatie door professionals: Al onze laadpalen worden geïnstalleerd door professionele gecertificeerde installateurs.

  Laadpalen van een A-merk: Onze laadpalen zijn van het betaalbare A-merk Alfen.

  Thuisverbruik kan worden verrekend: Uw thuisverbruik kan (afhankelijk van de afspraken) worden verrekend met uw werkgever of uw eigen zaak.

Veelgestelde vragen over onze laadpalen

Heeft u een vraag over onze laadpalen? Bekijk dan onderstaande veelgestelde vragen om te zien of het antwoord op uw vraag ertussen staat.

Op www.oplaadpunten.nl ziet u snel waar alle oplaadpunten staan in Nederland en in tal van andere landen.

Zodra wij akkoord van u hebben, nemen we binnen twee dagen contact met u op. Er wordt dan met u afgesproken wanneer u de laadoplossing kunt verwachten en wanneer de installatie plaats zal vinden. Deze twee afspraken zullen plaatsvinden op de door u gewenste dagen.

Voor de installatie van het laadstation bieden we een standaardpakket aan, deze bevat de volgende onderdelen:

  • Eve Single Pro-line 11kW installatie aan de wand
  • Uitbreiding meterkast voor extra groep
  • Tot 7 meter kabel
  • Tot 1 meter graafwerk
  • 1 muurdoorboring
  • Werkzaamheden
  • Voorrijkosten

Voor elke extra laadpas en/of laadsleutelhanger brengen we éénmalig € 3 in rekening.

Met het ondershoudsabonnement helpen we u, naast onze gratis 24/7 storingsdienst, graag op locatie indien er technische storingen plaatsvinden. Zo bent u altijd verzekerd van en goede laadoplossing. De prijs voor het onderhoudsabonnement is afhankelijk van de laadoplossing en vindt u terug in de uiteindelijke offerte.

 

Indien u een ondershoudsabonnement wenst af te sluiten dan kunt u dit aangeven in de configurator.

Ga naar de configurator

Wij bieden twee Alfen laadstations aan: de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22kW zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten.

 

Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

 

Eve Single Pro-line
Een compact, enkel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik.


Eve Double Pro-line
Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume

 

U kunt kiezen voor twee type montages:

  1. Op een montagepaal
  2. Aan de wand

Voor een montage aan een paal wordt een kleine meerprijs gerekend.

Wij bieden twee Alfen laadstations aan: de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22kW zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten.

Wij bieden twee Alfen laadstations aan: de Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-line. Deze slimme oplaadpunten van 3,7-22kW zijn geschikt voor thuis, het werk en openbare ruimten.

Eve Single Pro-line
Een compact, enkel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik.


Eve Double Pro-line
Een dubbel oplaadcontact met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume.

 

Indien u één elektrische auto bezit, volstaat de Eve Single Pro Line. Wanneer u thuis of op werk meerdere elektrische auto's tegelijk wenst op te laden dan kunt u beter kiezen voor de Eve Double Pro Line.

Andere vraag over onze laadpalen?

Heeft u een vraag over onze laadpalen? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!