Laadpaal kosten

Een laadpaal is een ideale uitkomst wanneer u elektrisch rijdt. U kunt namelijk snel de weg op zonder dat u hoeft na te denken over het laden. Een laadpaal is bovendien een investering die zich op den duur terugbetaalt omdat het laden bij een externe partij altijd duurder is.

De laadpalen van Mobilitics

Mobilitics biedt laadpalen van het Nederlandse topmerk en Europese A-merk Alfen. Dit zijn laadpalen van hoogwaardige kwaliteit die zowel aan de muur als op een paal geïnstalleerd kunnen worden. Bovendien werkt hij met een kaartlezer zodat u zeker weet dat u de enige bent die de laadpaal gebruikt.

Meer over onze laadpalen

Laadpaal kosten - Mobilitics

Laadpaal tarieven

De tarieven voor onze laadpalen hangen af van uw wensen. U kunt namelijk zelf uw laadpaal samenstellen zodat deze volledig voldoet aan uw wensen. Zo heeft u de optie om voor meerdere stopcontacten te kiezen. Ook kunt u kiezen uit de kleur van de laadpaal, de aansluiting van de kabel en de montage. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan om de exacte prijs te berekenen.

Vraag een offerte aan

Data abonnement laadpaal

Wanneer u uw elektrische auto zakelijk rijdt dan zorgen wij ervoor dat de kosten van het thuis opladen verrekenend kunnen worden met uw werkgever of uw eigen onderneming. Onze laadpalen zijn namelijk voorzien van een energiemeter. Om deze data door te sturen naar uw werkgever is het afnemen van een data abonnement noodzakelijk.

De kosten voor het data abonnement bedragen €5,95 per maand.

Onderhoudsabonnement laadpaal - Mobilitics

Onderhoudsabonnement voor uw laadpaal

Om ervoor te zorgen dat een laadpaal goed blijft functioneren, moeten hij goed onderhouden worden. Daarvoor bieden wij een onderhoudsabonnement aan. Hierin zit alles om uw laadpaal in topconditie te houden: onderhoud, reparatie en de voorrijdkosten van de monteur.

De kosten voor het onderhoudsabonnement bedragen €4,95 per maand. 

Uw laadpaal samenstellen

Vragen over de tarieven van onze laadpalen

Heeft u vragen over de laadpalen of de tarieven? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!