Skip to main content

U wilt natuurlijk zorgeloos en voordelig kunnen genieten van uw elektrische of hybride auto. Met de laadpas van Mobilitics hoeft u zich geen zorgen te maken over het laden onderweg. U kunt namelijk met onze laadpas bij meer dan 300.000 laadstations in Nederland en Europa terecht. Bovendien kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past: een abonnement of betalen per keer.

Laadpas zonder abonnement

Bij veel laadpassen heeft u standaard maandelijkse abonnement kosten. De Mobilitics laadpas heeft standaard geen abonnement kosten en is dus gratis. Voor de Mobilitics laadpas betaalt u alleen als u de pas gebruikt bij een publieke laadpaal. Standaard is dit starttarief €0,50 per publieke laadsessie. Uiteraard betaalt u ook de prijs per kWh van de laadexploitant voor het daadwerkelijk opladen van uw auto bij de publieke laadpaal. In sommige gevallen betaalt u ook een tijdstarief voor het bezet houden van de parkeerplaats. Aanbieders kunnen deze bedragen zelf instellen.

Laadpas abonnement

Wanneer u vaker dan 10 keer per maand publiekelijk laadt, is het voordeliger om voor ons laadabonnement ‘Zeker Laden’ te kiezen. Hierbij betaalt u geen starttarief meer, maar betaalt u een vast tarief per maand. Uiteraard betaalt u ook de prijs per kWh van de aanbieder voor het daadwerkelijk opladen van uw auto bij de publieke laadpaal. In sommige gevallen betaalt u ook een tijdstarief voor het bezet houden van de parkeerplaats. Aanbieders kunnen deze bedragen zelf instellen.

Vraag een laadpas aan

Tarieven elektrisch laden

Flex Laden – Laadpas zonder abonnement

De Mobilitics laadpas is gratis. U betaalt enkel per publieke laadsessie. Wanneer u niet veel publiek laadt past onze laadvorm ‘Flex Laden’ het beste bij u, omdat u dan betaalt per laadsessie. U betaalt met ‘Flex laden’ een starttarief en per kWh. Zo kiest u voor maximale flexibiliteit.

Zeker laden - Laadpas met abonnement

Laadt u meer dan 10 keer per maand bij een publieke laadpaal? Kies dan voor de laadvorm 'Zeker Laden'. Voor slechts € 4,95 per maand betaalt u niet langer een starttarief per publiekelijke laadbeurt.

Laadtarieven

Flex Laden

Bij de laadvorm 'Flex Laden' betaalt u enkel voor gebruik. Zo heeft u geen vaste maandelijkse kosten, maar betaalt u per laadsessie. Het starttarief per laadsessie bedraagt € 0,50. Kortom, u kiest voor maximale flexibiliteit.

Prijs per maand € 0

Starttarief € 0,50 per laadsessie

(AC) normaalladen € 0,50 per kWh

(DC) snelladen € 0,80 per kWh

IONITY Afhankelijk van laadexploitant

Buitenland Afhankelijk van laadexploitant

Zeker Laden

Wilt u onbeperkt laden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor de laadvorm 'Zeker Laden'. Voor slechts € 4,95 per maand kunt u verder kosteloos ongelimiteerd laden waar en wanneer dat maar nodig is.

Prijs per maand € 4,95

Starttarief € 0

(AC) normaalladen Afhankelijk van laadexploitant

(DC) snelladen Afhankelijk van laadexploitant

IONITY Afhankelijk van laadexploitant

Buitenland Afhankelijk van laadexploitant

Laadpas kosten 

De kosten die gepaard gaan met de laadpas hangen af van het wel of niet afnemen van een laadpaal van Mobilitics. Indien u geen laadpaal van Mobilitics afneemt dan betaalt u eenmalig €4,95 voor de laadpas. Kiest u voor de combinatie met een laadpaal van Mobilitics? Dan ontvangt u kosteloos een laadpas van Mobilitics. Hierdoor kunt u maximaal genieten van uw elektrische of hybride auto.

Vraag een laadpas aan!

Wilt u ook zorgeloos de weg op met uw elektrische of hybride auto? Doorloop dan de stappen in onze configurator en sturen hem zo spoedig mogelijk naar u toe!

Vraag direct uw laadpas

Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijke, functionele en optimale cookies op onze website.