Laadpas kosten

U wilt natuurlijk zorgeloos en voordelig kunnen genieten van uw elektrische of hybride auto. Met de laadpas van Mobilitics hoeft u zich geen zorgen te maken over het laden onderweg. U kunt namelijk met onze laadpas bij meer dan 150.000 laadstations in Nederland en Europa terecht. Bovendien kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past: een abonnement of betalen per keer.

Vraag een laadpas aan

Laadpas zonder abonnement

Rijdt u korte stukken met uw auto dan zult u de laadpas niet zo vaak nodig hebben. Toch is het fijn om er een te hebben voor het geval dat u wel een keer een langer stuk moet rijden. In dat geval past onze laadvorm ‘Flex Laden’ het beste bij u, omdat u dan betaalt per laadsessie. U betaalt met ‘Flex laden’ een starttarief en per kWh. Zo kiest u voor maximale flexibiliteit.

Laadpas zonder abonnement - Mobilitics
Laadpas abonnement - Mobilitics

Laadpas abonnement

Wanneer u vaker dan 10 keer per maand laadt, dan is het voordeliger om voor ons laadabonnement ‘Zeker Laden’ te kiezen. Hierbij betaalt u geen starttarief, maar betaalt u een vast tarief per maand. Vervolgens kunt u kosteloos ongelimiteerd laden waar en wanneer u maar wilt.

Laadpas kosten

Flex Laden – Laadpas zonder abonnement

Bij de laadvorm 'Flex Laden' betaalt u enkel voor gebruik. Zo heeft u geen vaste maandelijkse kosten, maar betaalt u per laadsessie. Het starttarief per laadsessie bedraagt € 0,50. Kortom, u kiest voor maximale flexibiliteit.

Tarieven zoals nu ook op de website

Laadpas zonder abonnement

Zeker laden - Laadpas met abonnement

Wilt u onbeperkt laden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor de laadvorm 'Zeker Laden'. Voor slechts € 4,95 per maand kunt u verder kosteloos ongelimiteerd laden waar en wanneer dat nodig is.

Tarieven zoals nu ook op de website.

Laadpas met abonnement

Laadpas kosten

De kosten die gepaard gaan met de laadpas hangen af van het wel of niet afnemen van een laadpaal van Mobilitics. Indien u geen laadpaal van Mobilitics afneemt dan betaalt u eenmalig €4,95 voor de laadpas. Kiest u voor de combinatie met een laadpaal van Mobilitics? Dan ontvangt u kosteloos een laadpas van Mobilitics. Hierdoor kunt u maximaal genieten van uw elektrische of hybride auto.

Vraag een laadpas aan!

Wilt u ook zorgeloos de weg op met uw elektrische of hybride auto? Doorloop dan de stappen in onze configurator en wij sturen de pas zo spoedig mogelijk naar u toe!