Skip to main content

U wilt natuurlijk zorgeloos en voordelig kunnen genieten van uw elektrische of hybride auto. Met de laadpas van Mobilitics hoeft u zich geen zorgen te maken over het laden onderweg. U kunt namelijk met onze laadpas bij meer dan 651.000 laadstations in Nederland en Europa terecht. Bovendien kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past: een laadpas met abonnement of een laadpas zonder abonnement.

Laadpas zonder abonnement

Bij veel laadpassen heeft u standaard maandelijkse abonnement kosten. De Mobilitics laadpas heeft standaard geen abonnement kosten en is dus gratis. Voor de Mobilitics laadpas betaalt u alleen als u de pas gebruikt. Uiteraard betaalt u ook de prijs per kWh van de laadexploitant voor het daadwerkelijk opladen van uw auto bij de niet-publieke laadpaal. In sommige gevallen betaalt u ook een tijdstarief voor het bezet houden van de parkeerplaats. Aanbieders kunnen deze bedragen zelf instellen.

Laadpas met abonnement

Wanneer u vaker dan 10 keer per maand publiekelijk laadt, is het voordeliger om voor ons laadabonnement ‘Laadpas met abonnement’ te kiezen. Hierbij betaalt u geen starttarief meer, maar betaalt u een vast tarief per maand. Uiteraard betaalt u ook de prijs per kWh van de aanbieder voor het daadwerkelijk opladen van uw auto bij de publieke laadpaal. In sommige gevallen betaalt u ook een tijdstarief voor het bezet houden van de parkeerplaats. Aanbieders kunnen deze bedragen zelf instellen.

Vraag direct een laadpas aan

Laadtarieven

Laadpas zonder abonnement

Starttarief per laadsessie € 0,61 incl. btw

Eenmalige aanschaf € 5,- incl. btw

(AC) normaalladen Afhankelijk van laadexploitant

(DC) snelladen Afhankelijk van laadexploitant

IONITY Afhankelijk van laadexploitant

Buitenland Afhankelijk van laadexploitant

Laadpas met abonnement

Prijs per maand € 6,99 incl. btw

Eenmalige aanschaf € 0

(AC) normaalladen Afhankelijk van laadexploitant

(DC) snelladen Afhankelijk van laadexploitant

IONITY Afhankelijk van laadexploitant

Buitenland Afhankelijk van laadexploitant

Laadpas tarieven 

De kosten die gepaard gaan met de laadpas hangen af van het wel of niet afnemen van een laadpaal van Mobilitics. Indien u geen laadpaal van Mobilitics afneemt dan betaalt u eenmalig voor de laadpas. Kiest u voor de combinatie met een laadpaal van Mobilitics? Dan ontvangt u kosteloos een laadpas van Mobilitics. Hierdoor kunt u maximaal genieten van uw elektrische of hybride auto.

Vraag een laadpas aan!

Wilt u ook zorgeloos de weg op met uw elektrische of hybride auto? Doorloop dan de stappen in onze configurator en sturen hem zo spoedig mogelijk naar u toe!

Vraag direct uw laadpas

Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijke, functionele en optimale cookies op onze website.