Laadoplossingen

Wanneer u een elektrische of hybride auto rijdt, wilt u natuurlijk ook zorgeloos kunnen rijden en laden. Mobilitics is expert op het gebied van laadoplossingen. Met onze laadoplossingen bent u altijd verzekerd om te kunnen laden. Wij verzorgen namelijk laadoplossingen voor thuis, op het werk én onderweg door middel van onze laadpalen en de Mobilitics laadpas.

Laadpalen

Mobilitics biedt verschillende type laadpalen aan waarmee wij voorzien in elke laadpaal behoefte. Of u nu thuis wilt laden, op het werk of op een openbare parkeerplaats, Mobilitics helpt u bij het plaatsen van laadpalen. Onze laadpalen kunt u kopen, huren of meeleasen met uw auto. Bovendien is de laadpaal altijd inclusief installatie, zodat u er zeker van bent dat uw laadpaal goed en veilig is geïnstalleerd.

Meer over onze laadpalen

Laadpalen - Mobilitics

Laadpas - Mobilitics

Laadpas

Met de laadpas van Mobilitics hoeft u nooit meer bang te zijn dat u onderweg zonder stroom komt te staan. U kunt namelijk met onze laadpas bij meer dan 150.000 publieke laadpunten in zowel Nederland als Europa terecht. Wanneer u een laadpaal van Mobilitics afneemt dan ontvangt u altijd een gratis laadpas. Zo kunt u altijd en overal laden!

Meer over onze laadpas

Waarom een laadoplossing van Mobilitics

 Totaal oplossing: Mobilitics biedt zowel laadpalen als laadpassen. Zo bieden wij een totaal oplossing op het gebied van laden van elektrische en hybride auto’s.

 Veel laadpunten: Door ons grote netwerk kunt u met de laadpas van Mobilitics bij meer dan 150.000 publieke laadpunten in Nederland en Europa laden.

 Kwaliteit: Onze laadpalen zijn betrouwbaar en veilig en kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Wijziging laadtarief thuisladen

Wilt u een wijziging doorgeven van het laadtarief? Dat kan via onderstaand formulier. Met dit formulier kunt u als contractant van de energielevering waarvan het laadstation gebruikmaakt, het tarief wijzigen
voor de vergoeding van de laadkosten op de energielevering. De huidige vergoeding is € 0,23 per kWh.

Download formulier

Meer weten over onze laadoplossingen?

Wilt u meer weten over onze laadoplossingen voor elektrische en hybride auto’s? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bekijk de video!

Recent heeft Mobilitics 4 laadboxen mogen leveren en plaatsen bij Blokland Non Ferro BV in Sliedrecht. Blokland Non Ferro is klaar voor de toekomst met deze investering in duurzame bedrijfsvoering.