Skip to main content

Over Mobilitics

EXPERT OP HET GEBIED VAN LAADOPLOSSINGEN

Bedrijfsprofiel

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.

Meer over inzicht en mobiliteit

Achtergrond 

De afgelopen jaren zien we dat er steeds meer alternatieve vormen van vervoer worden aangeboden naast de traditionele auto. Hiermee veranderen de individuele reisbehoeften van de werknemers. Echter vinden veel bedrijven het moeilijk om hierop in te spelen. Er komt vaak een hoop administratie bij kijken terwijl de administratie rondom de mobiliteit van de medewerkers bij de meeste werkgevers weinig prioriteit heeft. Dit geldt niet alleen voor de reiskosten, maar ook voor het beheer van het wagenpark.

Bovendien zien we de filedrukte toenemen en de natuur achteruitgaan. Daarom is het van belang dat bedrijven gaan verduurzamen en hun werknemers alternatieve vormen van vervoer gaan aanbieden. Om hier meer druk op te leggen is in het klimaatakkoord 2030 ook een CO2 quota vanaf 2022 vastgelegd voor bedrijven met meer dan 100 werknemers. Dit betekent dat zij een maximale hoeveelheid CO2 per werknemer mogen uitstoten. Hiervoor wordt inzicht in de uitstoot per werknemer belangrijk.

Deze twee ontwikkelingen zijn voor ons de reden geweest om te besluiten dat er iets moet veranderen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het is belangrijk dat het voor bedrijven makkelijker worden gemaakt om alternatieve vormen van vervoer aan te bieden en er meer inzicht wordt geboden in de mobiliteit.

Ons doel 

Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Hierbij digitaliseren we de ‘oude’ mobiliteit en bieden we ‘nieuwe’ vormen van mobiliteit. De ‘oude’ mobiliteit digitaliseren we bijvoorbeeld door het slot van de poolauto’s te vervangen door een slot die geopend kan worden met de Mobiliticspas. De ‘nieuwe’ mobiliteit breiden wij uit met nieuwere vormen van vervoer zoals bijvoorbeeld deelvervoer of een fietsabonnement. Hierdoor heeft de werkgever minder administratie- en mobiliteitskosten en heeft de werknemer meer flexibiliteit dan ooit.

Onze klanten 

Mobilitics verzorgt passende oplossingen voor MKB en grote corporate organisaties. Hierbij kijken we naar de wensen en behoeften van uw organisatie en stellen samen met u een mobiliteitsoplossing op maat samen.

Advies op maat 

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak in te plannen!

Mobilitics?

Waarom kiezen voor ons?

Heldere keuze uit betaalbare laadstations

Laadstations kunnen snel geleverd en geïnstalleerd worden

U krijgt er een gratis laadpas bij die geschikt is voor meer dan 150.000 laadpunten in Nederland en Europa

Installatie vindt plaats door een professionele gecertificeerde installateur

Uw thuisverbruik wordt verrekend met uw werkgever of uw eigen zaak

Krijg inzicht in alle laadsessies en laadkosten via de mijn mobilitics portaal.

Stappenplan voor de aanvraag van uw laadpaal

Online aanvraag

Geef aan welke elektrische auto je rijdt en wat je behoeftes zijn.

Adviesgesprek

We geven je persoonlijk advies op basis van jouw wensen.

Persoonlijke offerte

Je ontvangt een offerte waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Voorbereiding

We willen je en we spreken de installatie tot in de puntjes door.

Installeren en laden

We plaatsen je laadpaal, zodra alles werkt kunt u direct laden!

Wij gebruiken cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van noodzakelijke, functionele en optimale cookies op onze website.